Opinie na temat dj’a na wesele

Poniżej opinie części moich dotychczasowych klientów na temat mojej pracy w roli dj'a wodzireja na wesele. Opinie dostępne są także na portalu "Wesele z klasą".

Autor: Paula i Grzegorz

e-mail: paulaa.borto@gmail.com
Miejscowość: Busko-Zdrój
data wpisu: 2017-05-17
Wszystkim polecam. Robert jako DJ na wesele przede wszystkim słucha czego Młodzi oczekują. Muzyka dopasowana do gości, impreza do 7 rano. Super pomysł z gadżetami. Goście zachwyceni imprezą ! Polecam!!! Dziękujemy za piękne wesele. Paula i Grzegorz

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Autor: Kamil i Natalia

e-mail: kamilkubik@op.pl
Miejscowość: Tarnów
data wpisu: 2017-05-11
Serdecznie polecamy Roberta Koss jako DJ na wesele. Profesjonalnie poprowadził nasze wesele, doradzał na każdym etapie organizacji zabawy, podsuwał ciekawe pomysły, dostosowywał muzykę do oczekiwań gości i wytrwale spełniał ich zachcianki (wujek Waldek pozdrawia ;)). Goście świetnie się bawili oraz byli zachwyceni zabawą z gadżetami. DJ Robert pięknie udekorował salę taneczną światłem oraz w ostatniej chwili zdobył lód do tańca w chmurach.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Autor: Magda i Mateusz

e-mail: magdatokarz@interia.pl
Miejscowość: Kraków
data wpisu: 2017-05-03
Gorąco polecam pana Roberta w roli didżeja na wesele. Współpraca na bardzo wysokim poziomie. Muzyka rewelacyjna, wszyscy świetnie się bawili. Kawałki zarówno nowsze jak i starsze, polskie oraz zagraniczne - każdy znalazł coś dla siebie. 🙂

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Autor: Agnieszka i Darek

e-mail: agnieszka_bednarska@vp.pl
Miejscowość: Podzamcze - Dobczyce
data wpisu: 2017-01-14
Bardzo polecamy Pana Roberta! Pięknie oświetlona sala, wspaniale dobrana muzyka (polska jak i zagraniczna) dla młodszych jak i starszych. Wszyscy bawili się świetnie, a koncert rockowy w wykonaniu gości był mega! Kontakt z Panem DJ-em był świetny, odpisywał bardzo szybko na każdą wiadomość jak i wysłuchiwał próśb czy wielu naszych pytań 🙂
BARDZO DZIĘKUJEMY! Agnieszka i Darek.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Autor: Asia i Kuba
e-mail: jgadzinowska@interia.eu
Miejscowość: Zajazd Mogilski - Kraków
data wpisu: 2016-08-30
Trzeba przyznać, że Pan Robert w roli DJa i wodzireja wykonał kawał świetnej roboty. Przez całą noc serwował dobrze dobraną muzykę, a jako wodzirej potrafił utrzymać rewelacyjną atmosferę. Z pełną odpowiedzialnością polecamy Pana Roberta na każde wesele !!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Autor: Ela i Rafał

e-mail: elzbietamalina@gmail.com
Miejscowość: Wieliczka - Karczma Pod Wielką Solą
data wpisu: 2016-08-06
Z całego serca polecamy Pana Roberta jako DJ i wodzireja na wesele. Pełen profesjonalizm, piękna aranżacja świetlna sali, ekstra sprzęt grający, to tylko niektóre składowe udanej zabawy, którą poprowadził Pan Robert. Mega furorę wśród gości zrobiły wesołe gadżety, w które wszyscy się poprzebierali. Pan Robert idealnie dobrał muzykę zarówno dla młodych, jak i dla ciotek, wujków i babć. Serdecznie polecamy!!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Autor: Malwina i Sebastian
e-mail: malwinabrela@interia.pl
Miejscowość: Gliwice
data wpisu: 2016-07-29
Serdecznie polecamy DJ Roberta na wesele🙂 hity z wszystkich dekad pozwalają bawić się gościom niezależnie od wieku:) odpowiednio dawkuje rodzaj muzyki - im później tym bardziej młodzieżowa dzięki temu nasze wesele trwało do białego rana!:) kontakt z DJ był bardzo dobry szybko odpowiadał na maile i w całej przedślubnej gorączce był jednym z niewielu pewnych dla nas elementów, o które nie musieliśmy się bać. Oprawa świetlna sali weselnej piękna:) Jeszcze raz polecamy i pozdrawiamy z Gliwic 🙂
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Autor: Agnieszka i Gniewko

Miejscowość: Jastrzebie Zdrój - "Pałac Borynia"
data wpisu: 2016-06-28
Bardzo serdecznie polecamy Roberta!! Od pierwszego spotkania można było poznać, że to profesjonalista. Cała oprawa sali, jak i plastyczność co do doboru muzyki zasługuje na najwyższą ocenę, oraz gorące i godne polecenia dla tych, którzy szukają DJ profesjonalisty na swoje wesele to Robert Koss Jest człowiekiem na którym można polegać!!!! Jeszcze raz gorąco polecamy, i pozdrawiamy!!!;)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Autor: Agnieszka i Adam

e-mail: aga.pogwizd@interia.pl
Miejscowość: Zawiercie - Sala Bankietowa "Rotunda"
data wpisu: 2016-06-17
Robert Koss - DJ, wodzirej z Krakowa nie rzuca slow na wiatr. Od pierwszego naszego kontaktu zapewniał nas, ze bedziemy zadowoleni. I tak jest. Nasi goscie weselni sa zachwyceni - po dzisiejszy dzien wspominaja wspaniala zabawe. Profesjonalizm Roberta, Jego wysoka kultura osobista, umiejetnosc dostosowania rodzaju muzyki do oczekiwan bawiacych sie to skladowe naszego wymarzonego przyjecia weselnego. Dziekujemy Robercie. Juz Cie polecamy ☺.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Autor: Justyna i Piotr

e-mail: jpabisek@onet.eu
Miejscowość: Zielonki - "Pallatia"
data wpisu: 2016-05-01
Z pełnym przekonaniem możemy polecić każdemu kto planuje wesele i nie tylko. Niesamowite wyczucie gustów i dopasowanie muzyki do gości weselnych, łatwość prowadzenia i super kontakt, jednym słowem profesjonalizm. Jeszcze raz polecamy taki DJ to gwarancja udanej i niezapomnianej zabawy. Dziękujemy Robercie za wspaniale poprowadzone przyjęcie weselne.
Justyna i Piotr
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Autor: Justyna i Daniel

e-mail: jus_ma@interia.pl
Miejscowość: Michałowice - "Pod Smokiem"
data wpisu: 2016-04-12
Nie ma takich słów, którymi moglibyśmy podziękować Robertowi za poprowadzenie naszego wesela ! Było cudownie, profesjonalnie, zabawnie i swobodnie. Goście nie schodzili z parkietu nawet kiedy muzyka na czas posiłku była przyciszana 🙂 W najśmielszych marzeniach nie przypuszczałam, że wszystko wyjdzie tak idealnie 🙂 Muzyka dla WSZYSTKICH, światła, dym, całe prowadzenie zabawy 🙂 Zresztą od samego początku współpraca układała się świetnie. Robert w błyskawicznym tempie odpisywał na wszystkie maile, słuchał naszych sugestii i sam zasypywał ciekawymi pomysłami a w ostatnich dniach pamiętał nawet o sprawach, o których my z zabiegania już zapomnieliśmy. Robert jest niezwykle sympatyczny, pogodny i ma dar zjednywania sobie ludzi w błyskawicznym czasie 🙂 Nasze wesele było zaledwie 3 dni temu, a my już zastanawiamy się jaką okazję by tu wymyślić, żeby znów móc bawić się z Robertem. Przesyłamy miliony uśmiechów 🙂 DZIĘKUJEMY CI PO STOKROĆ !!!!!! 🙂 i do szybkiego zobaczenia na kolejnych imprezach 🙂
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Autor: Katarzyna i Michał

e-mail: katarzyna.marszalek@o2.pl
Miejscowość: Kraków
data wpisu: 2016-04-07
Gorąco polecamy Pana Roberta! ! Goście byli bardzo zadowoleni (nawet Ci, ktorzy wcześniej nie mieli do czynienia z weselem z DJ). Pan Robert świetnie zabawił gości, zarówno starszych jak i młodych:-) Ponadto bardzo podobało nam się oświetlenie sali weselnej przygotowane przez Pana Roberta.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Autor: Monika i Łukasz

e-mail: monikaburnat@interia.pl
Miejscowość: Kocmyrzów
data wpisu: 2016-02-23
Bardzo gorąco polecamy DJ Roberta!!!
Absolutnie wszyscy goście szalenie zadowoleni, muzyka przeróżna dla każdego, zero nudy, parkiet ani przez chwile nie był pusty! Przy okazji Pan Robert jest w 100% profesjonalistą oraz bardzo sympatyczną osobą!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Autor: Łukasz i Justyna
Miejscowość: Iwanowice Dworskie
data wpisu: 2015-10-10
Zgadzam się z wcześniejszymi opiniami. Gorąco polecam DJ Roberta. Goście świetnie bawili się w rytm zarówno współczesnych, jak i starszych przebojów. Oprócz tego Robert zadbał o oprawę oświetleniową sali do tańczenia, która zrobiła duże wrażenie na gościach. Dodatkową atrakcją były "specjalne kapelusze" do przyozdobienia dla gości, dzięki czemu mamy niezapomniane zdjęcia.. 😉
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Autor: Dagmara i Lucjan

Miejscowość: Łapanów - Sala Herbowa
data wpisu: 2015-08-03
Polecam w 100 % Dj Roberta! Wszyscy goście jednogłośnie stwierdzili że muzyka na naszym weselu była świetna, dla każdego- i dla starszego i dla młodych. Kazdy świetnie mogł się odnaleźć na parkiecie! Gdybym drugi raz miała wesele to bez zastanowienia po raz kolejny wybrałabym Tego Dj!!! 🙂
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Autor: Joanna i Łukasz

Miejscowość: Restauracja "Kochanów"
data wpisu: 2015-08-03
To już drugie wesele z udziałem rewelacyjnego DJ Roberta Kossa w którym uczestniczyliśmy, tym razem jako para młoda. DJ znowu rozkręcił imprezę tak, że wszyscy goście bawili się doskonale. Jeszcze raz bardzo dziękujemy i polecamy wszystkim Roberta.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Autor: Agata i Klaudiusz

Miejscowość: Hotel "Kontrast" - Restauracja "Trzej Kucharze" w Krakowie
data wpisu: 2015-07-26
Jeśli weszliście na portal w poszukiwaniu dja na wesele, to Robert jest tą osobą, której właśnie szukacie.
Doskonale poprowadził naszą imprezę - wszystkie ważne dla nas rzeczy z nami konsultował, podpowiadał, doradzał. Bardzo dobrze dobrał muzykę, każdy znalazł coś dla siebie i wszyscy goście doskonale się bawili - byli zachwyceni całą oprawą muzyczną.
Jeśli ktoś nas zapyta, czy znamy jakiegoś dobrego DJ-a na wesele, to bez chwili wahania odpowiemy, że znamy - nazywa się Robert Koss!
Polecamy!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Autor: Agnieszka i Krzysztof

e-mail: agaj_1@wp.pl
Miejscowość: Hotel "Perła" w Krakowie
data wpisu: 2015-06-18
Bardzo profesjonalna współpraca. Impreza poprowadzona świetnie 🙂 Dobrze bawili się wszyscy goście !!! Muzyka bardzo dobrze dobrana. Bardzo dziękujemy i serdecznie polecamy !!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Autor: Barbara i Grzegorz

Miejscowość: Dom Weselny DUET - Białobrzegi
data wpisu: 2015-06-22
Serdecznie dziękujemy za wspaniałą zabawę weselną . Wesele na najwyższych obrotach do samego końca. Każdemu kto planuje swoje przyjęcie weselne z całego serca POLECAMY 🙂 Wszyscy goście byli pod wrażeniem organizacji i profesjonalnego poprowadzenia całej zabawy 🙂 POLECAMY !
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Autor: Sylwia i Łukasz

Miejscowość: Budzów - "Magnolia"
data wpisu: 2015-05-20
Na naszym weselu wszyscy goście świetnie się bawili, muzyka super, świetne kawałki. Fajne przebrania, maski itd. Oświetlenie sali światłem nadało super klimat. Goście byli mega zgrzani przy rewelacyjnej muzyce. Pan Robert ma wyczucie czasu i taktu w trakcie imprezy, naprawdę wszystkie aspekty na plus. Chcielibyśmy pójść na czyjeś wesele z właśnie takim djem/wodzirejem. Polecamy, nie bójcie się dj-a, jest o niebo lepszy od orkiestry.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Autor: Ola i Michał
Miejscowość: Krzeszowice - "Tiffany"
data wpisu: 2015-04-20
BARDZO polecamy pana Roberta Kossa! Na nasze wesele zgodnie z życzeniem dobrał różnorodną muzykę, świetnie bawili się starsi i młodsi goście, poza ma bardzo sympatyczną osobowość, świetnie pomaga w prowadzeniu imprezy, prowadzi fajne zabawy, bez żadnego obciachu, a jednocześnie "spajające" gości. My nie mamy naprawdę żadnych zastrzeżeń 🙂 super alternatywa dla znudzonych i poirytowanych rzępolącymi zespołami z fałszującym wokalistą, zmieniającym sens piosenek 😀

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Autor: Agnieszka i Stefano

Miejscowość: Kraków - Hotel Jurajski
data wpisu: 2015-01-25
Na naszym weselu goście bawili sie bardzo dobrze bo muzyka była dobrana perfekcyjnie!Jestesmy bardzo zadowoleni i szczerze polecamy Pana Roberta Kossa !

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Autor: Monika i Bartek

Miejscowość: Wieliczka - Karczma Pod Wielką Solą
data wpisu: 2015-01-05
Nasze kameralne przyjęcie weselne poprowadzone profesjonalnie przez Roberta zostało przez nas i przez naszych gości przyjęte bardzo dobrze.Jego oprawa muzyczna jak i doradztwo w wielu kwestiach stało na wysokim poziomie. Ulubieniec zarówno dzieci jak i dorosłych. Serdecznie dziękujemy.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Autor: Ania i Marcin

Miejscowość: Nowy Sącz, Hotel Beskid
data wpisu: 2014-11-17

Gorąco polecamy pana Roberta jako DJ  na wesele.

Już na spotkaniach przed weselem, na których omawialiśmy przebieg imprezy pan Robert okazał się bardzo sympatycznym człowiekiem, o wysokiej kulturze osobistej. Pomagał, doradzał i słuchał naszych pomysłów.
Na weselu wszystko poszło zgodnie z planem. Muzyka dobrana idealnie, prowadzenie imprezy super. Bardzo dobry kontakt zarówno z nami jak i naszymi gośćmi. Poczucie humoru i uśmiech.
Goście zachwyceni. Dziękujemy
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Autor: Aga i Marcin
e-mail: marcin.nikonczuk@gmail.com

Miejscowość: Dwór w Bistuszowej

data wpisu: 2014-09-29

Chcieliśmy gorąco podziękować p. Robertowi za oprawę muzyczną naszego wesela. Goście byli zachwyceni umiejętnością doboru klimatu piosenek do sytuacji na parkiecie. Nie było problemu, by pierwszy taniec zorganizować w innym miejscu Dworu niż finalną zabawę - p. Robert wykazał się dużą elastycznością i pomysłowością. Zbieraliśmy pochwały od gości za wysoką kulturę osobistą naszego DJ-a, wszystko było elegancko, idealnie tak jak chcieliśmy. P. Robert doskonale wpasował się w nasze gusta, dużo wcześniej przeprowadził z nami wywiad à propos klimatu zabaw weselnych jakie byśmy chcieli, w czasie trwania wesela dopytywał czy wszystko nam pasuje i czy klimat jest ok. Zabawa weselna zorganizowana po północy (konkurs tańca) cieszyła się dużą popularnością, ponownie rozkręciła gości i wyciągnęła chyba wszystkich na parkiet 🙂 Obawialiśmy się niewygdnych weselenych zabaw z podtesktami - jak się okazuje - niepotrzebnie! P. Robert zorganizował zabawy z dużą klasą i elegancją! Było świetnie! Dziękujemy raz jeszcze!


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Autor: Gosia i Marcin
e-mail: gosia_8312@o2.pl
Miejscowość:
Tarnów, Restauracja PASAŻ

data wpisu: 2014-08-05

Jesteśmy wdzięczni Robertowi za poprowadzenie naszego wesela. Muzyka była zróżnicowana i odpowiednio dobrana do sytuacji panującej na parkiecie, a prowadzenie  wesela - pełen profesjonalizm.
Robert jest osobą  komunikatywną i otwartą na wszelkie sugestie,  dzięki czemu współpraca z nim przed i w trakcie wesela to sama przyjemność, dodatkowo w razie wątpliwości zawsze podpowie i doradzi...,, Serdecznie polecamy !!!!
Pozdrawiamy Gosia i Marcin.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Autor: Madzia i Gregor
e-mail: grzesiek.wojnar@gmail.com
Miejscowość: Kraków,
Hotel Best Western

data wpisu: 2014-07-28

Oprawa muzyczna była na najwyższym poziomie, Robert ma niesamowite wyczucie jeśli chodzi o klimat na parkiecie. Potrafi świetnie dobrać muzykę do towarzystwa. Zarówno dla "młodych" jak i starszego pokolenia, potrafi znaleźć złoty środek tak aby każdy był zadowolony wybierając neutralną muzykę. Zawsze zapewnia miły, szybki i rzeczowy kontakt. Sprzęt który posiada, dymownica, światła jest najwyższej klasy. Gdybyśmy mieli drugi raz organizować wesele;) bez wahania znów wybralibyśmy Roberta. Dziękujemy za wszystko nie sądziliśmy, że na własnym weselu można się tak świetnie bawić!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Autor: Hania i Andy

e-mail: ziolkowska.hania@gmail.com
Miejscowość:
Kraków, restauracja AQUARIUS


data wpisu: 201
4-07-16
Dzięki Robertowi mogliśmy się cieszyć wspaniałą oprawą muzyczną naszego wesela - ma niesamowite wyczucie muzyki i gustów gości. Od starszych utworów do nowoczesnych kawałków - Robert ma pod ręką mnóstwo świetnych kawałków tanecznych, nasi goście praktycznie nie schodzili z parkietu. A do tego - co jest ważne przy stresujących przedślubnych przygotowaniach - współpraca z nim jest ogromnie przyjemna: błyskawicznie odpowiada na maile, rozwiewa wszystkie wątpliwości, dopasowuje się do każdego życzenia Młodej Pary a w trakcie wesela tryska uśmiechem i dobrym humorem 🙂 Polecamy wszystkim z czystym sumieniem!

 

 

Autor: Ula i Daniel

e-mail: phenix@gazeta.pl

Miejscowość: Kraków, Hotel Aspel

data wpisu: 2014-05-10

Pan Robert prowadził nasze wesele w Hotelu Aspel w Krakowie. Bardzo dobrze dobierał muzykę do gości. Zabawy były z nami uzgodnione wcześniej, były kulturalne i zabawne - Pan Robert dobrze poradził sobie również z gośćmi obcojęzycznymi 🙂 W każdej sytuacji był do naszej dyspozycji, a także doradzał nam podczas wesela. Zabawa trwała do rana 🙂 Podczas posiłków była puszczona cicha, spokojna muzyka, która umożliwiała gościom rozmowę a jednocześnie nie było słychać brzęku sztućców 😉 Goście byli zachwyceni, o czym mówili nam w trakcie i po weselu. Bardzo dziękujemy za udane przyjęcie! 🙂 Pozdrawiamy, a przyszłym Młodym Parom polecamy! 🙂

 

Autor: Agnieszka i Marek
e-mail: aganieszka1987@interia.pl
Miejscowość:
Oświęcim, Restauracja EUROPA

data wpisu: 2014-06-22

Cześć Robercik 😉 ! Dziękujemy Ci bardzo za udane Weselicho 😉 Muzyka Super !! wszystko tak jak chcieliśmy , wszyscy się bawili ;))) pełen profesjonalizm , światła , dym , sprzęt 1 klasa , długo będziemy wspominać nasze Wesele i polecamy każdemu bez wahania 😉 ! Pan Robert bardzo miły i sympatyczny potrafi rozbawić każde towarzystwo , POLECAMY !!!! Agnieszka i Marek z Oświęcimia 😉

Autor: Agnieszka i Mateusz
e-mail: aga_64@interia.eu
Miejscowość: Kuków, SPA&Hotel Jaśmin

data wpisu: 2013-10-12
Pełen profesjonalizm. Starannie dobrane kawałki dla młodych i starszych gości. Bardzo szeroki repertuar płyt. Posiadanie utworów spoza listy weselnej co umożliwia dedykację przez gości piosenki jaką sobie tylko zażyczą. Bardzo miły, sumienny DJ. Szczerze mówiąc baliśmy się DJ na wesele gdyż zazwyczaj grywają na nich orkiestry ale Pan Robert spisał się na medal. Świetnie prowadził całą imprezę od 15 do 6 rano. Z całego serca polecamy!!

 

Autor: Kinga i Dariusz
e-mail: darots@interia.pl
Miejscowość: Wieliczka, Pałacyk Wielicki

data wpisu: 2013-10-12
Robert Koss najlepszy dj świata. Pełen profesjonalizm,kultura Roberta oraz idealne wyczucie muzyki sprawiły, że nasze wesele było, jest i będzie najlepszą imprezą w naszej rodzinie. Nawet ciocie i wujkowie kochający tradycję czyli uorkiestrę 😀 stwierdzili, że nigdy wcześniej nie bawili się tak dobrze. Tuż po naszym tańcu, gdy Robert zagrał pierwsze kawałki, cała sala wypełniła się po brzegi i tak zostało do białego rana. Jak stwierdził właściciel restauracji, w której odbyło się nasze wesele: w przeciągu ostatnich 3 lat nie pamięta takiego wesele które trwało by tak długo. Jest to ewidentnie zasługa naszego wspaniałego dj-a Roberta Kossa. Bardzo bardzo bardzo serdecznie Ci dziękujemy, jesteś najlepszy. Z czystym sumieniem polecamy Roberta wszystkim młodym parą. Pozdrawiamy Kinga i Dariusz .

 

Autor: Ewelina i Bartek
e-mail: b_augustynek@wp.pl
Miejscowość: Ciężkowice, Restauracja SAVANA

data wpisu: 2013-10-04
Robert dzieki wielki za świetną zabawę. Wszystko udało się super. Muzyka oraz prowadzenie ekstra a dostosowanie się do sytuacji pod koniec wesela przebiło już wszysto. Jeszcze raz wielkie dzięki za wszystko. Polecamy serdecznie.

Autor: Ewa i Karol
e-mail: flakowicz.ewa@gmail.com
Miejscowość: Wojnicz, Restauracja MISSTERIUM

data wpisu: 2013-09-04

Dziękujemy za oprawę naszego wesela, które odbyło się 30 sierpnia 2013r. w Wojniczu. Zarówno goście, rodzice, obsługa restauracyjna jak i my jestesmy pod wrażeniem profesjonalizmu w doborze muzyki jak i prowadzenia imprezy. Gdybyśmy mieli poraz drugi wybrać DJa na nasz ślub byłby nim napewno Robert Koss. Rewelacyjny kontakt, dostosowanie do indywidualnych potrzeb państwa młodych oraz wieku gości weselnych to tylko nieliczne zalety o których możemy wspomnieć. Jeżeli bedzie taka potrzeba polecimy Cię każdemu. Z wyrazami szacunku i wdzięcznosci Karol i Ewa Witek.

Autor: Michał i Kasia
e-mail: katarzyna_pilecka@wp.pl
Miejscowość: Broszkowice, Restauracja ARTUR

data wpisu: 2013-08-30
Ślicznie dziękujemy za oprawę muzyczną na naszym weselu. Robert to profesjonalista, większość naszej rodziny była na pierwszym weselu z DJem i wszyscy bawili się świetnie! Świetny dobór muzyki, DJ w roli wodzireja też się świetnie sprawdził. Gorąco pozdrawiamy i polecamy! Michał& Kasia

Autor: Edyta i Dawid
e-mail: edytaguzik@op.pl
Miejscowość: Kraków, dom weselny AROM - Soboniowice

data wpisu: 2013-08-21
Chcielibyśmy ogromnie podziękować Panu Robertowi za pełen profesjonalizm pod względem muzyki i prowadzenia imprezy, jesteśmy bardzo zadowoleni. Goście w większości byli pierwszy raz na weselu prowadzonym przez Dj i tym bardziej mile zaskoczeni iż można tak doskonale się bawić. Każdy na parkiecie znalazł coś dla siebie :). Goście zachwyceni !! polecamy!!!

Autor: Ania i Piotr
Miejscowość: Kraków, wesele w Dworze w Tomaszowicach

data wpisu: 2013-08-13
Bardzo udane wesele, również dzięki naszemu DJ-owi. Pełny profesjonalizm, dobry sprzęt, duże wyczucie jeśli chodzi o puszczaną muzykę. Polecamy i jeszcze raz dziękujemy 🙂

Autor: Dominka i Mariusz
Miejscowość: Kraków

data wpisu: 2013-06-30
Dziekujemy za poprowadzenie naszego wesela, było świetnie: muzyka, konkursy, ciotki uśmiały się i wybawiły, pisząc krótko POLECAMY 🙂

Autor: Dominka i Michał
e-mail: d.tyralska147@interia.pl
Miejscowość: Kraków, wesele Hotel&SPA Farina

data wpisu: 2013-06-23
Do wszystkich par które jeszcze nie wiedzą czy oprawę muzyczną tego wyjątkowego dnia ma zapewnić orkiestra czy DJ – apelujemy DJ – ROBERT KOSSJ Robert to wyjątkowej klasy profesjonalista. Nasze wesele to przeboje lat 80’, 90’, nie zabrakło również hitów ostatniej dekady. Dzięki temu, że Robert to nie tylko świetny DJ ale i Wodzirej goście bawili się do białego rana. Każda kolejna piosenka puszczana przez Roberta to przebój przez który aż nie chce się zejść z parkietu. Doskonały doradca o wysokiej aparycji i kulturze osobiste, taki właśnie jest Robert Koss - człowiek, który z pracy uczynił pasję. Wesele Marzeń = Robert Koss Dziękujemy

Autor: IIIB
Miejscowość: Wodzisław - Pałac Koronny

data wpisu: 2013-02-02
Dziękujęmy bardzo za świetną atmosferę na studniówce. Muzyka, oprawa - genialne! Pozdrawiamy serdecznie, życzymy sukcesów! I polecamy! Pełen profesjonalizm!

Autor: Ewa i Wojtek
Miejscowość: Wadowice

data wpisu: 2012-10-25
Serdecznie dziękujemy za mistrzowską oprawę świetlno-muzyczną naszego wesela. Muzyka cudowna, oświetlenie klimatyczne, atmosfera wspaniała.Nasi goście są zachwyceni, my jeszcze bardziej Serdecznie pozdrawiamy Ewa i Wojtek

Autor: Ela i Miras
e-mail: spektro@poczta.onet.pl
Miejscowość: Kraków

data wpisu: 2012-09-30
23 września 2012 - dzień naszego ślubu i dzień wesela, dzień, który wspaniale umilił nam Dj Koss muzyka pierwszorzędna - wspaniałe wyczucie klimatu i nastroju Weselników, wodzirejowanie na bardzo wysokim poziomie, co bardzo ważne Dj Koss to człowiek i wysokiej aparycji i kulturze osobistej, potrafiący podpowiedzieć jakieś świetne rozwiązanie w sytuacjach, które pojawiają się nagle po prostu cud malina,można zamówić jakaś ulubioną piosenkę i ją komuś zadedykować jeśli ktoś się waha czy go wybrać to nie ma się nad czym zastanawiać - nie będziecie żałowali! a goście będą zachwyceni !!

Autor: Kasia i Tomek
e-mail: kazoska@wp.pl
Miejscowość: Murzasichle

data wpisu: 2012-09-27
Dziękujemy za wspaniałe poprowadzenie wesela! Goście byli zachwyceni, a nam na tym zależało najbardziej! Będziemy polecać znajomym! )

Autor: Asia i Mateusz
Miejscowość: Szarów

data wpisu: 2012-09-16
Dziękujemy za świetne dj'owanie na naszym weselu !! Zdecydowanie profesjonalnie i zgodnie z naszymi życzeniami będziemy polecać !!

Autor: Joasia i Marek
e-mail: joanna_chmiel@poczta.fm
Miejscowość: Kraków

data wpisu: 2012-08-09
Robert to najlepszy DJ na świecie jakiego znam- przede wszystkim kocha swoją pracę co widać na każdym kroku, pełny profesjonalizm, świeżość, dostosowuje się do każdej prośby klienta i wszystko robi z takim wdziękiem i uśmiechem na twarzy że każdy czuje się doceniony i zauważony Na pewno będę polecać usługi Roberta bo wszyscy goście byli zachwyceni różnorodnością wyboru muzyki i całą oprawą przyjęcia weselnego JESZCZE RAZ SERDECZNIE DZIĘKUJEMY i do zobaczenia

Autor: Marta i Mariusz
Miejscowość: Kraków

data wpisu: 2012-06-29
Po wielu problemach ze znalezieniem DJ ....trafiliśmy do Pana Roberta. No i stał się cud).....organizacja oprawy muzycznej....profesjonalne prowadzenie wesela....i goście którzy do dnia dzisiejszego wspominają wspaniałą muzykę...lepiej wybrać nie mogliśmy!!! Marta i Mariusz

Autor: Ania i Paweł
Miejscowość: Cholerzyn

data wpisu: 2012-05-13
Dziękujemy za zabawę i świetną muzykę. Wszyscy goście się bawili wyśmienicie (starsi i młodsi). Gorąco polecamy Pana Roberta. 😉

Autor: Ania i Paweł
Miejscowość: Zakopane/Kościelisko

data wpisu: 2012-04-30
Bardzo dziękujemy za udaną zabawę na naszym weselu. Robercie pokazałeś swój profesjonalizm. Będziemy Cie na pewno polecać. Goście byli zachwyceni muzyką, którą puszczałeś. WIELKIE DZIĘKI Pozdrawiamy Ania i Paweł

Autor: Magdalena
e-mail: magdamad@o2.pl
Miejscowość: Jaworzno

data wpisu: 2012-01-03
Pełen profesjonalizm polecamy Pana Roberta na wesele, super zabawa pozdrawiamy Magda i Marcin

Autor: Ania+Michał
Miejscowość: Skawina

data wpisu: 2011-11-08
Dzięki Robercie za udaną zabawę na naszym weselu, miało być do północy, ale ciężko była skończyć jak ludzie szaleją

Autor: Asia i Michał
Miejscowość: Olkusz

data wpisu: 2011-10-02
Chcieliśmy jeszcze raz pięknie podziękować!! Wszyscy bawili się super na naszym weselu (przynajmniej tak mówią), a to dzięki Tobie Dużo ludzi było pierwszy raz na weselu na którym grał DJ i bardzo im się podobało a zabawa w zbieranie grzybów jest genialna Dziękujemy bardzo i pozdrawiamy ciepło Asia i Michał

Autor: Kaśka Andrzej
e-mail: any1979@interia.pl
Miejscowość: Wieliczka

data wpisu: 2011-09-08
Dzięki za rewelacyjne wesele, goście opuścili parkiet o 5:30 polecamy Roberta i salę w Dworku Emilii w Wieliczce !!!

Autor: Ania&Lucek
Miejscowość: Kraków

data wpisu: 2011-09-06
Hej Robert!!! Wielkie dzięki za 23 lipca Wszyscy zadowoleni i spełnieni po swoich wyczynach na parkiecieSuper organizacja i współpraca bez zarzutu!!!Już dziś Cię polecamy kolejnym imprezowiczompzdr A&L !!!

Autor: Ania i Karol
Miejscowość: Kraków

data wpisu: 2011-06-29
Wielkie podziekowania za świetne poprowadzenie naszego mini wesela.Rozkreciłeś wszystkich i łacznie ze mną wszyscy bawili się rewelacyjnie(co dopiero teraz widzę po swojej roztrzepanej fryzurze na zdjęciach;-)CAłe grono krakowsko-gdańskie wybawione i usatysfakcjonowane na maxa!:-)pozdrawiamy

Autor: Witek
Miejscowość: Kraków

data wpisu: 2011-02-10
25 stycznia bawiliśmy się na barce Aquarius, mega impreza AGH, świetna muza, małe problemy z ogrzewaniem, ale muzyka nas rozgrzała:) polecamy

Autor: Kasia i Robert
Miejscowość: Kraków

data wpisu: 2010-09-02
Robercie dziękujemy za udane wesele w ostatnią sobotę, już doszliśmy do siebiepozdrawiamy

Autor: Monika i Andrzej
Miejscowość: Skawina

data wpisu: 2010-08-04
Dziękujemy za udane wesele, do zobaczenia we wrześniu na weselu kuzynki 🙂

Autor: Magdalena i Tadeusz Dziok
e-mail: tadeusz.dziok@gmail.com
Miejscowość: Jasło

data wpisu: 2010-06-03
Wymarzone wesele!!! 29 maja "Zajazd Pod Skałą" Gorąco polecamy!

Opinie o mojej osobie jako o didżeju na wesele od moich dotychczasowych klientów.